regisztráció | belépés

ÜDVÖZÖLJÜK A HC POINTER KFT. MEDIRIS SZAKINFORMÁCIÓS HONLAPJÁN!


A HC Pointer Kft. az egészségügy számos területén több mint 20 éve fejleszt szoftvereket és szakmai adatbázisokat.

A MEDIRIS gyógyszerinformációs szoftver és adatbázis termékcsalád első programja kezdetben az egészségügyi ágazat dolgozói, szakemberei számára nyújtott tájékoztatást a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök aktuális információiról, továbbá figyelmeztette őket a gyógyszerek közötti kölcsönhatásokra, valamint alkalmazásuk során az egyes betegcsoportoknál esetlegesen jelentkező veszélyekre.

A gyógyszerkészítmények számának növekedése és a gyógyhatású termékek nagyszámú megjelenése, valamint a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazás során felmerülő hiteles tájékoztatás igénye tette szükségessé, hogy a termékcsalád betegtájékoztató funkcióval is bővüljön.

Napjainkban az egészséges életmód folytatása, az egészség megőrzés fontossága szerencsére egyre nagyobb jelentőséggel bír, melynek okán az érdeklődés középpontjába kerültek a gyógytermékek és étrendkiegészítők.

Ezekről a termékekről a fogyasztókhoz eljuttatott információk sok esetben bizonytalan minőségűek és nem szolgálják a megfelelő tájékoztatást. A fejlesztés során a HC Pointer Kft. célja az volt, hogy egy olyan átfogó tájékoztatást nyújtson a fogyasztók számára, amely a gyógyszerek mellett a piacon található legkeresettebb és hivatalos nyilvántartási számmal rendelkező gyógytermékekről és étrendkiegészítőkről is részletes információt nyújt az érdeklődők számára.

A MEDIRIS on-line szakinformációs rendszer a rendszerezett és kontrollált szakinformáció birtokában lehetőséget biztosít arra, hogy a legmegfelelőbb terméket tudják kiválasztani mind a szakemberek, mind a vásárlók.

A megújult MEDIRIS szakinformációs szolgáltatásunk bármely Web-böngészővel on-line módon használható.


Jó egészséget kívánunk!
HC Pointer Kft.


Tovább